Vrácení daní z Německa - Získejte výhody díky našim zkušenostem! Chci vrátit daně

Vrácení daní z Německa se vyplatí!

Zde je několik referencí a popisů od našich klientů, kteří využili naši službu vrácení daní z Německa.

Poznámka: v případě potřeby osobní údaje našich klientů (nebo jejich části) anonymizujeme. Pokud klient zveřejnil recenzi na veřejném místě - například na soc. Křestní jméno, uvádíme ho v podobě, v jaké ho klient poskytl. Pokud byla recenze zveřejněna bez diakritiky, doplnili jsme ji do textu.

 

Začněme případovou studií, která hovoří o přeplatku, který jsme pro naši klientku získali, a o tom, kolik by obdržela na vrácených daních z Německa, kdyby se rozhodla žádat sama:

Naše klientka je rozvedená žena s jedním dítětem, které studuje mimo domov. V roce 2021 měla příjem z Německa ve výši 37 893,00 EUR. Uplatnili jsme její výdaje na vedení dvojí domácnosti, paušální výdaje na pracovní pomůcky, zvýšené výdaje na stravování a služební cesty, nezdanitelné minimum na dítě a další příspěvky.

Pokud by klientka neuplatnila žádné výdaje, vznikl by jí přeplatek na dani (=vrácená částka) pouze ve výši 4,28 EUR. My jsme však získali přeplatek ve výši 4 341,08 EUR.

 

Co o nás říkáte?

Důležitá jsou nejen čísla, ale také hodnocení spolupráce s námi. Děkujeme vám všem za vaše upřímná slova, která nám pomáhají se zlepšovat.

Pan Maroš napsal v recenzi na Google:

"Komunikace i rychlost aplikace velmi dobrá. Peníze přišly, nemám s čím být nespokojen. Všem doporučuji."

Velmi důležité VÍTE, ŽE: po obdržení kompletních podkladů k žádosti ji zpracujeme v průměru do 2 pracovních dnů a odešleme na zahraniční úřad bez zbytečných průtahů?

Pan Vincent opět tvrdí:

"Spokojenost je velmi vysoká. O vrácení daně jsem prostřednictvím této agentury žádal již dvakrát a musím říci, že jsem s přístupem a seriózností nadmíru spokojen. Vřele ji doporučuji. Pokud pracujete v Evropě, neváhejte."

Využijte našich zkušeností s vracením daní z Německa!

Pozitivní ohlasy nám dáváte i na Facebooku, děkujeme!

Paní Ružena píše:

"Špička na Slovensku ve svém oboru!!! Maximální spokojenost, příjemný personál."

Velmi důležité VÍTE, ŽE: do 3 dnů po registraci jakékoliv naší služby vás bude kontaktovat váš osobní, zdarma přidělený produktový specialista. Ten vám pomůže s vyplněním celé žádosti a zodpoví veškeré vaše dotazy.

O svůj názor se podělila také Monika:

"Doporučuji na 100 %. S touto společností jsme podávali naše první daňové přiznání (za dceru - německé i slovenské), mohu ji vřele doporučit. Jsou vstřícní a komunikativní, v případě dotazů hned poradí. Vše proběhlo bez problémů, určitě jejich služeb využijeme i příště."

Žádat o daně z Německa můžete i vy

Při žádosti o vrácení daní z Německa si můžete polepšit o stovky nebo i tisíce eur. Dokonce můžete žádat až 4 roky zpětně a nezáleží na tom, zda jste již zpět na Slovensku nebo v jiné zemi.

 

Pokud jste v Německu pracovali v letech 2020 až 2023, rozhodně doporučujeme podat žádost nebo si ověřit, zda na ni máte nárok - i s tím vám rádi pomůžeme.

Pokud si nejste jisti, zda se vám to vyplatí, doporučujeme použít naši daňovou kalkulačku.

Rozhodli jste se požádat o vrácení daní z Německa? Skvělé!

Je to velmi snadné:

1. vyplníte krátký online formulář, 2. bude vás kontaktovat produktový specialista, 3. vyplníte formulář žádosti a předložíte podklady, 4. čekáte na peníze a přemýšlíte, co si za ně koupíte!

 

Začněte ještě dnes: udělejte první krok ZDE.