Kolik získám na vrácení daně z Německa?

Na to, kolik můžete získat na vrácení daně z Německa, mají vliv různé faktory. Snad nejzásadnějším je výše vašich příjmů a tím pádem i výše vámi odvedené daně z příjmu. Daňový přeplatek může ovlivnit také výše vašich příjmů mimo Německo (například na Slovensku či v jiné zemi), výše vašich použitelných výdajů a podobně.

 

Když žádáte o vrácení daní z Německa prostřednictvím společnosti TJ-Legal, s.r.o., tak vždy uděláme vše pro to, abyste získali nejvyšší možný legální daňový přeplatek.

 

Pamatujte prosím na to, že všechny uplatněné výdaje a dosažené příjmy potřebujete umět doložit - může si je totiž vyžádat německý finanční úřad.

 

Je také důležité si uvědomit, že na vrácení daní z Německa nemůžete získat víc, než jste na dani z příjmu reálně i odvedli.

 

Kvalifikovaný výpočet výše vrácených daní vám předběžně udělá náš daňový agent. Avšak orientační výpočet si můžete udělat i sami pomocí naší bezplatné daňové kalkulačky.

Zjistěte, zda máte nárok na vrácení daní z Německa - začněte ještě dnes!

Jak funguje kalkulačka vrácení daní z Německa?

Celý proces je jednoduchý a intuitivní.

Nemusíte ovládat zákony a paragrafy, ani složité výpočty. Postačí několik základních údajů o vašem působení v Německu (k některým z nich vás usměrní pomůcky).

 

Postup je jednoduchý:

  1. navštivte adresu https://tj-legal.com/danova-kalkulacka-Nemecko,
  2. vyberte si rok(y), kdy jste pracoval(a) v Německu,
  3. uveďte svůj hrubý příjem,
  4. zadejte svůj e-mail a telefon,
  5. Výpočet obdržíte ZDARMA na e-mail.

 

Rádi bychom vás upozornili na to, že výpočet z daňové kalkulačky je orientační. Může být vyšší, ale i nižší.

V praxi to znamená, že i když vám výsledek ukáže, že nemáte nárok na vrácení daní z Německa, vždy se to vyplatí vyzkoušet. Po uplatnění odpočitatelných položek (v kalkulačce je nelze započítat do výpočtu) vám přeplatek přece jen může vyjít.